Parlem Telecom presenta una demostració 5G per comprar online amb realitat augmentada i a temps real productes de La Boqueria

L’operadora catalana presenta juntament amb Cellnex Telecom, Lenovo i Red.es una solució tecnològica que pot transformar l'”e-commerce” dels comerços de proximitat en oferir a l’usuari virtual una experiència de compra immersiva equivalent a la compra presencial en un mercat.

El 5G, juntament amb l’Internet de les coses i l’edge computing, pot obrir noves possibilitats per a la venda online personalitzada i immersiva als mercats tradicionals, que aspiren a preservar en entorns digitals la proximitat dels seus clients amb els paradistes i els productes frescos. Així s’ha demostrat avui al mercat de La Boqueria de Barcelona, ​​on s’ha dut a terme una innovadora prova 5G liderada per Parlem Telecom en que es proporciona a l’usuari en remot una experiència de compra virtual amb tecnologia de realitat augmentada que preserva els valors distintius de la compra tradicional.

Aquesta solució tecnològica impulsada per l’operadora de telecomunicacions catalana obre noves possibilitats per a les plataformes d’e-commerce dels comerços tradicionals, ja que permet als clients que no poden fer la compra físicament (per manca de temps, llunyania, impediments físics, etc.) puguin adquirir els productes frescos a distància com si fossin al mateix mercat.