Realitat augmentada per comprar per Internet al mercat de la Boqueria

Aquest projecte té com a objectiu enriquir l’experiència de compra digital fent servir la realitat augmentada tant per al venedor com per al comprador.

Amb aquest objetiu es crea la figura de l’Augmented Reality (AR)Personal Shopper, mitjançant la qual el venedor, amb unes ulleres de realitat augmentada, obté informació addicional sobre productes i establiments.

Gràcies a un sistema de connexió basat en la tecnologia 5G, s’envia al comprador la mateixa informació, juntament amb la interfície de realitat augmentada, per tal que la pugui visualitzar al seu dispositiu (telèfon intel·ligent o tauleta) i comunicar-se amb el venedor per videoconferència. Aquesta comunicació és possible gràcies a un sistema creat per infraestructures 5G aprofitant la velocitat d’aquesta tecnologia, que permet intercanviar informació d’alta resolució i qualitat amb una latència mínima.